Ultima Ora

Vezi ce transmite PSD-ul după declarațiile lui Pasti la adresa lui Dragnea

 | 11 decembrie 2015, 19:29 | 2 comentarii | 

PSD Gorj „se dezice total” de declarațiile făcute de Toader Cristian Pasti, membru în Organizația PSD Târgu-Jiu, după declarațiile făcute la adresa lui Dragnea. „Părerile emise în spațiul public, conform cărora președintele PSD, Liviu Dragnea, l-ar fi forțat pe Victor Ponta să-și dea demisia și că Liviu Dragnea este în blat cu președintele Iohannis, le catalogăm ca fiind strict personale și nu reprezintă opinia Organizației Județene PSD Gorj. PSD Gorj l-a susținut pe Liviu Dragnea în fruntea partidului, dovadă clară votul acordat în data de 11 octombrie 2015, când 98,4% dintre membrii PSD Gorj i-au dat un «Da» lui Liviu Dragnea. Din acest punct de vedere, considerăm că Toader Cristian Pasti este un caz izolat, iar o persoană care nu are un program comun cu partidul, ci doar propria sa agendă, care are doar frământări personale, nu va reprezenta niciodată interesele și politica Partidului Social Democrat. Fiecare membru PSD are obligația să respecte deciziile partidului. Acest derapaj al fostului primar PSD, va fi analizat în cadrul Biroului Politic Județean al Partidului Social Democrat Gorj. Se poate observa, clar, din ieșirile publice, că Liviu Dragnea nu a avut niciun fel de atitudine ostilă față de Victor Ponta. Mai mult, în cadrul Comitetului Executiv Național, întrunit săptămâna acesta, Liviu Dragnea a declarat că «Victor Ponta va fi candidatul pe listele PSD»”, a transmis PSD Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoare2 comentarii in “Vezi ce transmite PSD-ul după declarațiile lui Pasti la adresa lui Dragnea

  1. Asta a mirosit ca e de ros in tabara liberala, de unde a dat bir cu fugitii acum vreo cativa ani, din prea mult caracter bineintels. Basca spera si la ceva protectie pentru trecutul de primar. Nu m-ar mira sa fi avut deja discutii cu corifeul lui DD, un alt mare caracter. Tupeu la greu!

  2. Prostanacul asta de Pasti este un tradator . A fugit de la PNL cand a pierdut guvernarea acum dezerteaza de la PSD fiidca pesedistii pleaca de la guvernare . Mare mirare sa vezi ca saptamana viitoare se inscrie in PNL pentru a fi vesnic,,,,,, la guvernare . Da’ la cimitirulde elefanti politici nu vrei tu Pasti sa ,,,,te inscrii ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL