Ultima Ora

[VIDEO] Bătaie în plină stradă, la Târgu-Jiu: Tată și fiu, reținuți după scandal

 | 11 septembrie 2017, 11:43 | 1 coment | 

Doi bărbați de 44 și 22 de ani ani, tată și fiu, dar și vecinul lor, în vârstă de 28 de ani, au ajuns aseară în arestul Poliției Gorj, în urma unui scandal care a avut loc vineri seara, pe o stradă din apropierea unui hotel din centrul municipiului Târgu-Jiu. Marius Cucăilă i-a înjurat pe jurnaliștii care l-au întrebat  de la ce a pornit altercația, iar tatăl său a declarat că este nevinovat. Angajata unei săli de jocuri a sunat la 112.

Semnatura eletronica CertDigital

Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată  de o tânără de 25 de ani, despre faptul că pe strada Calea Eroilor a izbucnit un conflict între mai multe persoane. La faţa locului s-au deplasat mai multe patrule de ordine publică care au constatat că un tânăr de 23 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce se afla în faţa unui fast-food împreună cu mai mulţi prieteni, a fost abordat de trei bărbați de 22, 28 și 44 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care erau sub influența alcoolului, fiind agresat fizic de către aceștia, după care au fugit de la faţa locului. În urma evenimentului victima a suferit mai multe leziuni, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

În continuarea cercetărilor, în baza probatoriului administrat în dosar, faţă de cei trei bărbați s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Cei trei sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, iar acum se află în fața magistraților Judecătoriei Târgu-Jiu, care vor stabili dacă se impune arestarea preventivă în acest caz.

 

 

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “[VIDEO] Bătaie în plină stradă, la Târgu-Jiu: Tată și fiu, reținuți după scandal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL