Ultima Ora

VIDEO Clip emoţionant realizat de prieteni în memoria tinerei ucise de fostul iubit. Când va fi adusă în țară și când va avea loc înmormântarea

 | 15 aprilie 2017, 11:02 | 0 comentarii | 

Târgujianca Andra Violeta Nițu va fi adusă pe 18 aprilie în județul Gorj, la locuința sa din satul Trocani, al comunei Dănești și va fi înmormântată pe 20 aprilie.

Semnatura eletronica CertDigital

În memoria ei, prietenii au realizat un colaj video, cu fotografii în care apare tânăra de 24 de ani. Aceasta a fost găsită decedată, luni, de polițiștii din Almeria.


Aseară, familia Andra și prietenii au lansat spre cer un lampion, în memoria sa, iar cea care i-a dat viață nu și-a putut stăpâni lacrimile. ”Pentru tine regina mea suntem toți alături de tine și de sufletul tău”, a precizat fratele său.


Andra Violeta a fost ucisă lângă o seră din apropierea casei în care locuia cu părinții și fratele său. Primele verificări arată că femeia ar fi fost omorâtă de fostul său iubit, care ulterior s-a spânzurat, cadavrul acestuia fiind găsit la câțiva metri de târgujianca de 24 de ani. Tânăra ar fi fost lovită cu o pavea în cap, chiar în ziua în care își sărbătorea onomastica. ”Sora mea a fost omorâtă de fostul ei iubit, tot român. El este din Moldova. Au avut o relație de aproape doi ani, iar ea nu a mai vrut această relație, întrucât aflase că făcuse pușcărie și că se droga. De ieri nu am mai știut nimic de ea. Era ziua ei de florii, Andra Violeta este numele ei. Ne pregăteam să facem un grătar, pentru că și mama se numește Violeta”, a declarat fratele său, pentru Gorjeanul. Andra Violeta Nițu locuia de opt ani în Spania.

Autoritățile din Almería au cerut să fie ținut un moment de reculegere, după descoperirea șocantă, fiind transmis și un mesaj de „solidaritate și sprijin“ rudelor victimei.
„Violența împotriva femeilor este și va fi întotdeauna inacceptabilă“, a declarat unul dintre consilierii municipali. (L.F.)

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL