Ultima Ora

Vremea se va răci în weekend

 | 16 iunie 2017, 10:45 | 0 comentarii | 

Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat că weekendul vine cu ploaie şi temperaturi în scădere. Vineri vor cădea precipitaţii în vestul ţării şi Muntenia, dar va rămâne cald. Vor fi maxime de 32 de grade Celsius în Oltenia şi de 30 de grade pentru Banat şi Muntenia.În Crişana, Transilvania şi Moldova vor fi cel mult 29 de grade Celsius şi 27 de grade în Dobrogea şi Maramureş.

Semnatura eletronica CertDigital

Sâmbătă vine cu ploaie în toată ţara, precipiţatiile fiind însoţite de descărcări electrice, temperaturile scad. Astfel, cel mai cald va fi în Muntenia, unde vor fi cel mult 27 de grade. O maximă de 25 de grade este anunţată pentru Dobrogea, Oltenia. Maximum 23 de grade Celsius sunt anunţate pentru Moldova şi Banat şi cel mult 22 pentru Transilvania, în Crişana nu se vor depăşi 21 de grade, iar în Maramureş 20.

Duminică, va continua să plouă în toată ţara, cel mai cald va fi în Crişana, Transilvania şi Moldova, unde sunt anunţate maximum 25 de grade Celsius. Cel mult 24 de grade sunt anunţate pentru Banat şi Maramureş şi maximum 23 pentru Dobrogea şi Oltenia. În Muntenia nu se vor depăşi 22 de grade.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL