Ultima Ora

Weber: Nu am fost în spatele sancțiunilor primite de unii colegi din PSD!

 | 30 iunie 2017, 13:02 | 3 comentarii | 

Comunicat de presă:

Semnatura eletronica CertDigital

În ultima perioadă au apărut foarte multe atacuri în mass-media împotriva mea și a altor colegi din organizația PSD Gorj.  Aceste atacuri, lansate de unii colegi de-ai noștri, au scopul de a crea o ruptură între membrii Organizației PSD Gorj.
​De aceea, vreau să afirm foarte clar că nimic din ceea s-a spus în ultima perioadă de către colegii noștri nu este adevărat. Nimeni în această organizație nu a ajuns unde este fără ajutorul echipei și nimeni nu își poate aroga merite individuale. Eu sunt un om de echipă și, de fiecare dată, am pus echipa pe primul loc.
​Însă, pentru a lămuri aceste acuzații afirm foarte clar că nu am nimic personal cu niciun membru al organizației PSD și nici nu am fost în spatele sancțiunilor pe care unii colegi de-ai noștri le-au primit în ultima perioadă. Nu sunt membru al Comitetului Executiv al PSD și toate aceste decizii s-au adoptat în acest for de conducere, prin vot.
​Le amintesc colegilor mei că aceste decizii s-au adoptat în unanimitate de un for din care fac parte președinții tuturor organizațiilor din țară. A veni acum să acuzi un membru sau altul, nu denotă decât faptul că se urmărește compromiterea unor persoane din conducerea PSD prin lansarea pe piață a unor acuze mincinoase, denaturând faptele și creând confuzie în rândul membrilor PSD.
​În încheiere reafirm încă o dată, pentru toți membrii PSD, disponibilitatea mea de a colabora în interesul echipei și de a construi împreună o organizație puternică, care să câștige în viitor toate bătăliile electorale.

Președinte Executiv PSD Gorj,
Deputat,
Mihai Weber

Loading...
Articole asemanatoare3 comentarii in “Weber: Nu am fost în spatele sancțiunilor primite de unii colegi din PSD!

  1. Pai tu webere esti doar in spatele afacerilor lui dragnea .tu si carciumaru sunteti goarnele lui in gorj. spune tu si carciumaru cate venituri aveti pe luna din parlament.dragnea crede ca are asigurat spatele in gorj cu voi.dar nu e asa.te vei trezi in curand un NIMENI al Gorjului.

  2. Nu este cazul sa va scuzati d-le deputat.Cum de altfel ati spus”toti ati ajuns unde ati ajuns cu sprijinul echipei” al carei „sef”este dl Carciumaru.Ati curajul sa „suflati ” in fata sefului?????Tocmai din acest motiv ati pierdut primaria Tg-Jiu.Daca aveti de gand „sa jucati mai departe aceiasi hora”cum credeti ca veti castiga din nou primaria??(tot la fel ca pana acum???)

  3. Tot în interesul echipei ă fost și când ai fost impus de pe 6 pe locul 2 la parlamentare?
    Cum poți să minți cu nerușinare și să fi atât de fals.
    Huuuuaaaaaa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL