Ultimele amicale

Pandurii își va disputa, astăzi, penultimul joc de verificare din Olanda. Adversară pentru trupa lui Edi Iordănescu va fi Sportfreunde Lotte. Nemții, locul 5 în ultima ediție de campionat a Regionalliga Vest (liga a IV-a germană), și-au început de trei zile pregătirile și vor juca primul lor joc amical. Site-ul oficial al grupării germane nu uită să amintească faptul că Pandurii este o grupare de primă ligă din România și că a evoluat în sezonul 2013-2014 în Europa League. Partida va începe, de la ora 18.00, ora României, și este programată a avea loc în cantonamentul Pandurilor.
Pandurii va mai disputa un ultim meci de verificare duminică, pe 28 iunie, antrenorul Edi Iordănescu sperând că, până la urmă, va reuși să dea piept și cu o echipă de primă ligă: “Eu tot sper că ni se va aduce un adversar de primă ligă din Belgia. Nu este nimic sigur încă, dar se pistonează, se încearcă cu disperare să se găsească un adversar de prima ligă”, a mai declarat antrenorul Pandurilor.
Pandurii va încheia stagiul de pregătire de la Hoenderloo pe 29 iunie, zi în care este programată revenirea în România. Jucătorii vor primi, foarte probabil, câteva zile libere din partea antrenorului Edi Iordănescu, însă nu foarte multe. Pe 11 iulie fiind programată prima etapă din actuala stagiune, în funcție de datele stabilite de deținătorii drepturilor TV, echipa gorjeană putând juca primul ei meci, în deplasare cu Poli Timișoara, chiar pe 10 iulie.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here