Uncategorized

La Spitalul de Pneumoftiziologie și cel din Novaci s-a pornit căldura

 | 05 octombrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Temperaturile scăzute din ultimele zile i-au determinat pe reprezentanții a două unități sanitare din județul nostru să pornească centralele, astfel încât pacienții să nu resimtă frigul, pe perioada spitalizării. Căldura a fost pornită la Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu și Spitalul Orășenesc Novaci.

Semnatura eletronica CertDigital

În majoritatea unităților sanitare din Gorj încă este cald în saloane, astfel că nu a fost necesară pornirea centralelor termice. La cele situate în zona montană, însă, căldura a fost deja pornită. „Noi am făcut din timp revizia la centrală și am pornit căldura de câteva zile, dimineața și seara. Centrala funcționează seara între orele 19.00 – 22.00 și dimineața între orele 05.00 și 08.00. Programul se va menține atât timp cât condițiile meteo o impun”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Și la Spitalul Orășenesc Novaci a fost pornită căldura, începând de luni. „De la începutul acestei săptămâni am pornit căldura. Centrala funcționează după un anumit program, astfel încât în saloane să fie o temperatură optimă pentru pacienți. Avem centrală pe motorină și avem un stoc de combustibil suficient pentru a asigura căldura pe parcursul sezonului rece”, subliniază Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
La Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu nu a fost nevoie să se pună în funcțiune centralele, după cum precizează conducerea unității.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL