Urmările distrugerii autoutilitarei: Inspector ANAF, suspectat de trafic de influenţă şi o plângere penală pentru utilizatorul maşinii

În numărul trecut al Gorjeanul semnalam faptul că o maşină scoasă la licitaţie de ANAF, dar aflată încă în custodia AJFP Gorj, a fost abandonată, luni, în zona Narcise din Târgu-Jiu, pe un câmp, fără majoritatea pieselor şi fără o parte din caroserie. Cumpărătorul maşinii reclama astfel faptul că a rămas fără bunul pe care îl achiziţionase pe nevăzute la o licitaţie organizată în municipiu, dar şi faptul că în atare condiţii nu va lua autoutilitara pe care dăduse deja aproape 5000 de lei.
AJFP Gorj a reacţionat, ieri, după publicarea articolului şi a chemat cumpărătorul maşinii pentru a-i restitui banii. De asemenea, omul a fost anunţat că instituţia i-a făcut o plângere penală pentru distrugere şi furt utilizatorului autoutilitarei, în timp ce inspectorul care a participat la o negociere a maşinii cu cel care o achiziţionase nu va scăpa nici el de rigorile legii. Respectivul poate fi cercetat pentru trafic de influenţă, rolul său nefiind acela de a convinge, în teren, părţile implicate într-un conflict, cu atât mai mult cu cât respectivii se contrau pentru un bun al ANAF.
Maşina deposedată de piese a fost depozitată în curtea Vămii Târgu-Jiu, în timp ce unitatea păgubită încearcă acum să recupereze prejudiciul.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here