URMĂRIRE ÎN TRAFIC! Scenele parcă desprinse dintr-un film de acțiune s-au încheiat cu o reținere

Cursa nebună a început vineri seara, când polițiștii din Motru au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism Audi A6, care circula pe strada Macului, din localitate, șoferul refuzând să oprească.

Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia folosindu-se semnalele acustice şi luminoase ale autospecialei, până la limita cu județul Mehedinți, fără ca autoturismul să poată fi oprit. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca autoturismul în cauză este proprietatea unei femei, de 35 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinţi, care, atunci când a fost contactată telefonic, a precizat că se află în Italia și a lăsat autoturismul la domiciliu, în grija soțului său. Ulterior acesta s-a prezentat la sediul Poliției Motru și a precizat că a încredințat autoturismul unui alt bărbat, din localitatea Broșteni”, a precizat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

În urma cercetărilor efectuate, oamenii legii au stabilit că persoana care a mers la Poliție, soțul proprietarei, a mințit și chiar bărbatul de 46 de ani, din comuna Broșteni, județul Mehedinți, s-a aflat la volan. Vasile Cristian Antonescu ar fi fugit, pentru că avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu deţine permis de conducere. La data de 8 octombrie au fost continuate cercetările faţă de cel în cauză, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, față de acesta fiind luată măsura reţinerii pentru o perioada de 24 ore și introducerii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Urmează ca, în cursul zilei de astăzi, acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru cu propuneri corespunzătoare”, au mai precizat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here