Urmărire pe străzile din Țicleni

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Bâlteni, a pus în alertă, azi-noapte,  mai multe echipaje de Poliție. Desi nu avea permis de conducere, acesta s-a urcat la volanul unui autoturism Volkswagen Golf, în satul Peșteana-Jiu. La Țicleni, agenții de la Rutieră au încercat să-l oprească, însă a refuzat să respecte semnalele oamenilor legii. Daniel Florian Papuc a fost urmărit pe Aleea Fabrica de Pâine, din localitate.

La data de 14 februarie, poliţişti din cadrul Poliției Orașului Țicleni au procedat la efectuarea semnalului regulamentar de oprire a unui autoturism, care se deplasa pe Drumul  Județean 675 Ţicleni, din direcţia Peşteana-Jiu către Târgu-Cărbuneşti. Conducătorul auto nu a oprit la semnal, fapt pentru care polițiștii au pornit în urmărirea sa, pe raza orașului Țicleni, autovehiculul fiind găsit abandonat.

 Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că autoturismul era condus de un tânăr, de 26 de ani, din comuna Bâlteni, persoană care nu figurează în bazele de date ca având permis de conducere. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deţine permis de conducere”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Bărbatul este cercetat în libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here