Valentin Sanfira, implicat într-un nou proiect folcloric

Interpretul gorjean de muzică populară, Valentin Sanfira, va avea de luni, 12 septembrie, cu un nou proiect, pe un post tv naţional de profil. “Din 12 septembrie deschidem larg porţile fermei Cocoșul Roşu unde vă aşteaptă Valentin Sanfira şi Lavinia-Mihaela Neagu Târzianu, alături de cei mai buni artişti. «Matinali şi populari» – emisiunea cu care trebuie să începeţi fiecare dimineaţă! Provocări, muzică live, surprize cu final neaşteptat cu cele mai mari nume din muzica populară! 12 septembrie, ora 9 fix!”, astfel sună anunţul făcut de şefii postului tv de muzică populară.
“Un proiect de excepţie de care sunt foarte mândru. O să mă puteţi vedea în ipostaze inedite. Din 12 septembrie, la ora 09.00, împreună cu Lavinia începe un show cum nu aţi mai văzut: Matinali şi Populari! Vă aştept cu drag! Nu uitaţi că vă iubesc!”, a scris şi îndrăgitul Valentin Sanfira pe pagina sa online de socializare.
În paralel, cu proiectele sale tv din sfera folclorică, Valentin Sanfira pregăteşte şi cel de-al doilea sezon în calitatea de prezentator al emisiunii culinare de la alt post naţional, “Mama mea găteşte mai bine”. Pe lângă faptul că face cu succes şi pasiune meseria de artist, Sanfira este şi un împătimit al gătitului, el participând în trecut şi la emisiunea “Cireaşa de pe tort”. Acum, revine pe micile ecrane cu cel de-al doilea sezon al formatului “Mama mea găteşte mai bine”, alături de maestrul bucătar Horia Vîrlan.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here