Vezi ce a discutat primarul Romanescu cu oficialii de la Ministerul Dezvoltării!

Primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost prezent astăzi la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, unde a participat, alături de reprezentanții CNI și echipa de arhitecți ce a elaborat proiectul de construire a Stadionului Municipal, la ședinta Comisiei tehnico-economice din cadrul ministerului pentru avizarea lucrărilor de amenajări exterioare aferente obiectivului respectiv.
Lucrările în cauză sunt necesare, pe de o parte, pentru punerea în funcțiune a obiectivului, iar pe de altă parte pentru crearea unei zone cu un ridicat nivel urbanistic și peisagistic la nivelul municipiului.
Astfel, prin amenajarea urbanistică, peisagistică și arhitecturală a platformelor adiacente Complexului Sportiv, se va edifica un punct deosebit de atracție, atât pentru locuitorii municipiului, cât și pentru vizitatorii acestuia. În cadrul procedurii de avizare s-a derulat ședința pregătitoare în care a fost prezentată documentația tehnico-economică, urmând ca, pe baza recomandărilor comisiei, să fie emis avizul final.
Totodată, primarul a semnat contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice pentru obiectivul de investiții „Extindere Școala Gimnazială Alexandru Ștefulescu”, inclus în PNDL, o investiție importantă în infrastructura școlară, ce are ca obiectiv mărirea capacității unității, prin realizarea a 5 noi săli de clasă, a unei săli destinate activităților educative și a spațiilor conexe aferente. Valoarea alocată de la bugetul de stat este de aproximativ 1,5 milioane lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here