Viceprimarul din Bumbeşti-Jiu s-a răsturnat cu maşina primăriei pe Dealul Negru

Cristian Păunescu, viceprimarul din Bumbeşti-Jiu, a fost victima unui accident de circulaţie petrecut, vineri seara, în apropiere de Deduleşti. Acesta se afla la volanul maşinii primăriei, un Cielo, când, brusc, s-a răsturnat cu autovehiculul într-un şanţ aflat pe marginea drumului. Vicele susţine că maşina a suferit o defecţiune la direcţie, motiv pentru care s-a trezit cu roatele în sus, accidentul nepunându-i şoferului în pericol viaţa, Păunescu scăpând fără nicio zgârietură. Edilul local susţine că autoturismul a suferit avarii pe o suprafaţă mai mică de 50%, acesta având asigurare. Alesul local se întorcea de la Bucureşti, de unde a luat un nou microbuz şcolar cu care localitatea a fost dotată. La volanul acestuia se afla o altă persoană, microbuzul fiind înaintea maşinii conduse de şeful PSD Bumbeşti-Jiu.

Viceprimarul din Bumbeşti-Jiu susţine că plecase, vineri, în capitală alături de un alt şofer pentru a transporta în localitate cel de-al treilea microbuz şcolar pe care l-a primit acum instituţia publică. Drumul spre Bucureşti a fost fără incidente, dar cel de la întoarcere nu. Astfel, în timp ce urca Dealul Negru, în apropiere de Deduleşti, maşina condusă de viceprimarul Păunescu a aterizat într-un şanţ răsturnându-se, în autoturism aflându-se doar alesul local. Acesta susţine că a ieşit singur din maşină, deschizând chiar portiera sa, asta în timp ce autoturismul era avariat în proporţie de 50%. Accidentul nu a fost văzut nici de însoţitorul lui Păunescu care conducea liniştit noul microbuz şcolar. “Am carnet din 1990 şi nu mi s-a întâmplat vreodată aşa ceva. Este primul meu accident”, povesteşte, acum, viceprimarul care s-a întors restul drumului ca pasager în noul microbuz şcolar.

cristian paunescuMaşina, reparată pe banii din asigurare
Acesta susţine acum că, în opinia sa, maşina, mai veche de altfel, în timpul mersului, ar fi suferit o defecţiune tehnică, motiv pentru care şoferul nu a mai putut controla autoturismul. “Am ajuns în şanţ ca urmare a unei defecţiuni. Am sunat şoferul microbuzului să se întoarcă după mine şi am apelat la o firmă de tractări din Vâlcea ca să scoată maşina răsturnată din şanţ. M-am minunat că am scăpat din accident fără să fiu lovit în vreun fel. În ce priveşte maşina, ea va fi reparată pentru că are asigurare”, a explicat vicele din Bumbeşti-Jiu.
Acesta susţine că nu s-a creat niciun fel de prejudiciu instituţiei publice legat de accidentul de vineri seara, deşi i-au trecut pe la urechi şi acuzaţii de acest fel de la rivalii politici. “Asta cu accidentul a trecut, acum mă voi ocupa de alegerile din PSD Bumbeşti-Jiu. Până la finalul lunii vom stabili noua conducere a organizaţiei”, a declarat Păunescu, numit de scurt timp de BPJ-ul PSD Gorj, preşedinte interimar al filialei social-democrate din Bumbeşti-Jiu. Acesta i-a luat locul de altfel lui Cornel Eftenoiu, fost viceprimar de Bumbeşti-Jiu, la cârma PSD-ului local, în care se vehiculează că va ajunge, anul viitor, înainte de alegerile locale, şi primarul liberal în exerciţiu, Constantin Bobaru.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here