Victima accidentului de la Bălești, miner la Cariera Tismana!

Nanu Iulian, victima accidentului din această după-amiază, de la Bălești, se afla în drum spre serviciu. Omul, miner cariera din Tismana, intra acum la ora 15.00 în schimbul al doilea la muncă, Nanu Iulian fiind târât de una dintre mașinile implicate în accidentul petrecut lângă el, peste 20 de metri. Este vorba despre un bolid, marca BMW, condus de o femeie. Nanu Iulian avea 40 de ani și o fiica în ultimul an la liceu. Acesta locuia în satul Ceauru, comuna Bălești. Familia decedatului este consternată de cele întâmplate și își plâng nenorocierea care s-a abătut asupra lor. Corpul decedatului a ajuns în șanț iar acum anchetatorii fac măsurători la fața locului.

3 COMENTARII

  1. Mare păcat pentru cele intimplate azi la Bălesti. Niște nenorociți care merg cu viteza, ignora restricțiile de circulație penru ca legile sunt făcute de oameni care nu au neuroni in cap au tarite Idioata aia cu BMW ,cine știe ce curva cum are ia mașina aia la 30 de ani, oricum nu prim mijloace ortodoxe

    • O ordinara care a luat viata unui om cinstit si muncitor,unui parinte lasand orfan un copil..Sper ca justitia sa faca dreptate si aceasta posedata sa putrezeasca in inchisoare. Offffff. D-zeu sa aibe grije de sufletul lui bun si sai intareasca mama si fetita lui sa le dea putere sa treaca de aceasta nenorocire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here