VIDEO: Șofer filmat rulând în Gorj cu peste 250 km/h

Un șofer  s-a filmat în timp ce conducea o motocicletă Yamaha, pe ruta Târgu-Jiu-Horezu, cu viteză excesivă, acul vitezometrului indicând peste 250 de km/h, pe raza comunei Scoarța. Acesta a reușit să ajungă la destinație în aproximativ 37 de minute. Imaginile au fost postate, ieri, pe internet. Reprezentanții Poliției Gorj  au precizat, pentru Gorjeanul, că se vor sesiza în acest caz. Potrivit legislației însă, chiar dacă va fi identificat, conducătorul autovehicului nu va putea fi sanctionat, atâta timp cât viteza cu care rula nu a fost măsurată cu un aparat radar omologat.

În cazurile surprinse de aparatele radar se dispune suspendarea exercitării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile, iar șoferii vitezomani primesc și o amendă. Un astfel de filmuleț, care poate părea spectaculos şi distractiv, nu se termină întotdeauna cu bine, după zeci de depăşiri periculoase şi evitarea la limită a maşinilor care vin de pe contrasens. (L.F.)

1 COMENTARIU

  1. Un motociclist pilota un supersport bike ,dar ca sa nu faca yamaha de ras e bine asa ‘un sofer conducea o motocicleta’..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here