Zăpadă de aproape jumătate de metru, la Spitalul de Pneumoftiziologie

În urma ninsorilor din ultimele zile, în zona Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu s-a format un strat de zăpadă, ce măsoară aproape o jumătate de metru. Din fericire, drumul de acces spre unitatea spitalicească a fost curățat, astfel că atât angajații spitalului, cât și aparținătorii pacienților pot ajunge la destinație fără probleme.

Iarna nu se dă bătută, deși ne apropiem cu pași repezi de primăvară. La sfârșitul săptămânii trecute a nins destul de mult în anumite zone din județul Gorj. La munte, stratul de zăpadă măsoară câțiva zeci de centimetri. A nins mult și în zona Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna spital dobrita zapada (3)Runcu. Cu toate acestea, unitatea nu este izolată, drumarii acționând prompt pentru deszăpezirea drumului de acces spre unitatea sanitară. „A nins mult în zona noastră. Stratul de zăpadă măsoară aproximativ o jumătate de metru, dar drumul este bun; s-a acționat cu utilajele de deszăpezire și este negru acum. spital dobrita zapada (4)Duminică, a nins abundent”, a confirmat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Chiar dacă se află într-o zonă montană, Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu asigură toate condițiile necesare acordării tratamentelor optime pentru pacienți. La ora actuală, peste 180 de persoane sunt internate aici, în condițiile în care spitalul are contractate 176 de paturi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here