Reţetă ca la mama acasă

956

Pilaf cu legume

Ingrediente:
Ceapă; Morcovi; Păstârnac; Ţelină;
Ardei graşi; Dovlecei; Sare, piper şi alte condimente; Pătrunjel verde tocat mărunt; Pentru fiecare 100 g din fiecare legumă se pun 200g orez, 200 g – 300 g ulei. Cine doreşte poate adăuga spre sfârşit roşii sau pastă de tomate.

Mod de preparare:
Se spală, se taie ceapa şi se înăbuşă în ulei. Se adaugă apă caldă şi legumele tăiate mărunt. Se adaugă orezul (la o cantitate de orez, 3 cantităţi de apă). Se lasă să fiarbă. Când sunt fierte se potriveşte cu sare şi piper, punându-se verdeaţa tocată mărunt. Se poate servi şi cu carne sau prepara cu carne prăjită sau fiartă.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.