Reţeta zilei – Ciuperci umplute cu brânză şi verdeaţă

831
Ingrediente:
– 300 g ciuperci champignon cu tot cu codiţe, o ceapă, usturoi, 3 linguri de parmezan, mirodenii după gust, frunze de pătrunjel, cremă de brânză cu verdeaţă (se recomandă Hochland cu Verdeaţă sau Castraveţi, Philadelphia cu verdeaţă sau Rama Creme Bonjour cu verdeaţă sau ardei).

Mod de preparare: se toacă codiţele ciupercilor împreună cu ceapa şi usturoiul şi se călesc. Se iau de pe foc şi se amestecă cu crema de brânză şi mirodeniile (busuioc, oregano, frunze de pătrunjel). Se umplu ciupercile şi se introduc la cuptor, într-un vas uns cu puţin ulei. Se ţin minim 30 de min.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.