Reţeta zilei – Ghiveci cu ciuperci şi cartofi dulci

526
Ingrediente:
450 gr mix de ciuperci, 1 lingură ulei de nuci, 200 gr ceapă tocată, 500 gr cartofi dulci, decojiţi şi tăiaţi cuburi, 2 linguri sos de soia, 700 ml bulion de legume, sare şi piper negru, 2 linguri tarhon, tocat.

Mod de preparare:
Se încălzeşte uleiul de nuci într-o cratiţă mare, se adaugă ceapa şi se căleşte la foc iute 5 minute, sau până când devine sticloasă. Se adaugă ciupercile şi se căleşte totul 1 minut.
Se adaugă cartofii dulci, sosul de soia şi bulionul de legume. Se dă în clocot, se reduce focul la minim şi se fierbe, fără capac, 30-40 minute, până când cartofii s-au înmuiat şi o mare parte din lichid s-a evaporat. Se amestecă din când în când.
Se asezonează cu sare şi piper şi se înglobează tarhonul, apoi se serveşte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.