Bugetul Primăriei Târgu-Jiu este mai mare în 2014

641

În şedinţa de Consiliu Local din data de 29 ianuarie s-a adoptat bugetul şi programul de investiţii pe anul 2014. Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu a precizat că în acest an bugetul este mai mare faţă de anul precedent.

Edilul Florin Cârciumaru le-a mulţumit consilierilor locali pentru modul cum au colaborat şi au lucrat la întocmirea bugetului local pentru anul în curs. El a menţionat că s-au parcurs pas cu pas programele de investiţii, astfel încât cetăţenii să fie mulţumiţi de ceea ce se va realiza. „Am mulţumit şi în şedinţa de Consiliu tuturor consilierilor pentru modul cum s-au implicat în analizarea programelor de lucru pentru 2014, pentru modul în care au participat la întocmire bugetului pentru anul în curs. Totul a decurs foarte bine, constructiv, cu serviciile de specialitate din Primărie şi cu echipa de consilieri am reuşit să parcurgem pas cu pas programele respective, astfel încât cetăţenii din oraşul nostru să fie mulţumiţi de ceea ce facem în fiecare zi”, a menţionat Cârciumaru.

Buget mai mare datorită CEO
Aprobarea bugetului Primărie Târgu-Jiu s-a făcut cu unanimitate de voturi. Vestea bună este că în acest an avem un buget mai mare, motivul fiind explicat chiar de primarul Florin Cârciumaru: „Bugetul este puţin mai mare, dacă ţinem cont de faptul că din 2014 funcţionează la Târgu-Jiu şi Complexul Energetic, ceea ce aduce o sumă destul de frumoasă în dreptul nostru. Trebuie să fim foarte atenţi cum drămuim bugetul local; avem foarte multe investiţii de realizat, dar şi foarte multe programe europene care trebuie susţinute”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here