Bătaie în club

Catuse

O seară de distracţie la club s-a încheiat la spital pentru un bărbat de 34 de ani, din Târgu-Jiu. În noaptea de vineri spre sâmbătă, acesta a mers cu prietenii la un cunoscut local din centrul municipiului, iar doi tineri l-ar fi lovit, motivele fiind deocamdată necunoscute.
”La data de 11 noiembrie, Poliția Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat de 34 de ani, din localitate, despre faptul că în timp ce se afla în incinta unui local de alimentație publică din municipiul Târgu-Jiu, a fost agresat fizic de două persoane pe care nu le cunoaște.
La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a stabilit identitatea agresorilor, doi tineri de 25 și 29 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, care în urma unor discuții contradictorii, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic pe apelant, provocându-i mai multe leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale.
În baza probatoriului administrat în dosar, față de cei doi tineri s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Ulterior, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Procurorii au dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.
Cei doi sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe și tulburarea ordinii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here