Bone din Gorj, exportate familiilor din Elveţia

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, prin serviciul de ocupare Eures, a primit o ofertă pentru locuri de muncă în Elveţia pentru îngrijire copii/Au Pairs. “Au Pairs este un proiect care se adresează tinerilor între 20 și 29 de ani cu foarte bune abilităţi de limba engleză sau germană, dispuși să lucreze ca un Au Pair pentru cel puțin 12 luni. Trebuie să aibă dragoste pentru copii și să fie dispuși să ajute la datoriile casnice. Experiența în îngrijirea copiilor ar fi ideală. Să dorească să trăiască într-o familie și să se integreze în familie și în cultura specifică, să dorească să învețe limba germană sau franceză. De preferinţă, și dacă este posibil, să aibă diploma de colegiu și/sau universitate, în domenii care implică munca cu copiii ex: profesor, educatoare, etc., să aibă o oarecare experiență de lucru. Să fie o persoană activă, sportivă, deschisă, flexibilă, de încredere, punctuală”, se arată în comunicatul transmis de AJOFM Gorj.
Potrivit conducerii instituţiei judeţene, oferta de lucru pentru Elveţia implică o durată a contractelor de muncă de un an de zile cu posibilitatea de a fi extinsă la doi ani. Angajatorii oferă asigurări de sănătate și asigurare de accident plătite. Se mai asigură transportul în Elveția, 120 de lecții de limba germană / franceză plătite și oferite de familiile angajatoare.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures din cadrul AJOFM Gorj din Târgu-Jiu, strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr.1.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here