Butan, primul la candidatură la Primăria Drăguțești

Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Drăguțești, Gheorghe Butan, şi-a depus, joi, la Circumscripţia Electorală din localitate, candidatura pentru alegerile parţiale din 11 iunie. Acesta a venit însoțit, la circumscripție, de o parte a colegilor din organizație, de consilierii locali și de președintele PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu.

,,Pornesc la drum încrezător în viitor și în cetățenii comunei Drăguțești, având alături o echipă de profesioniști care și în mandatele trecute au dovedit că sunt interesați de dezvoltarea și modernizarea localității și de îmbunătățirea nivelului de trai a celor care locuiesc în această frumoasă comună”, a declarat, joi, candidatul social-democrat, Gheorghe Butan.
Liderul PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu, a menționat, de asemenea, că prima candidatură înregistrată pentru localitate va fi și cea declarată câștigătoare în seara zilei de 11 iunie. ,,Am încredere în Gheorghe Butan, în localnicii care își doresc continuarea proiectelor inițiate de mine pentru Drăguțești, în corectitudinea candidatului PSD și în bunele lucruri care se pot face pentru comunitate”, a spus și Vasile Moșoiu.
Gheorghe Butan va avea pentru scrutinul din 11 iunie cel puțin doi contracandidați de la PNL și ALDE.
A. STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here