Ca la noi, la nimeni – Vânătorul Iohannis, vânatul Liviu Dragnea!

Încă de la instalarea sa la Palatul Cotroceni graţie neprevăzutului, consilierilor săi germani şi, se pare, serviciilor secrete BDS, normal ale Germaniei, sasul Klaus Werner Iohannis a declarat război PSD-ului şi, se-nţelege, preşedintelui acestui partid.
Liviu Dragnea ştie prea bine acest lucru. Că este vânat. De vânătorul Klaus Werner Iohannis – liderul de facto al falsului cor al vânătorilor din Noul PNL.
Care, conform unor declaraţii ale liderilor încă n-a trecut de faza fuziunii cu vechiul PDL!
Un atac dur a primit Herr Klaus Werner Iohannis din partea Preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, care a declarat, joi, că şeful statului se face că nu vede deficienţele din funcţionarea instituţiilor care alcătuiesc statul de drept din România şi “patronează un sistem de putere corupt”.
De altfel, la conferinţa de presă de marţi, Klaus Werner Iohannis şi-a etalat strategia electorală pentru alegerile prezidenţiale, el dorind de la fraieri un al doilea mandat.
Ea este axată pe lupta împotriva corupţiei. La fel cum idolul său Traian Băsescu a câştigat alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei şi apoi cu acelaşi mesaj a ajuns la Palatul Cotroceni. Iar Herr Iohannis, care-i mai băsist decât însuşi Băsescu îl copiază pe Maestrul său care-a creat Statul Mafiot. Fapt recunoscut de Băsescu!
Mai apoi, Iohannis cel bănuit că vrea să scoată lumea în stradă la fel ca în iarnă, când a ieşit el însuşi în geacă roşie şi i-a îndemnat la revoltă pe protestatarii de acolo împotriva Ordonanţei 13.
Care s-a dovedit a fi perfect constituţională, conform Deciziei CCR!
Şi acum, Iohannis s-a alăturat ONG-urilor USR şi M10. Vorba jurnalistului Ion Spânu, Redactor şef al ziarului Cotidianul, care afirmă şi argumentează: “Când credeam că, în sfârşit, a descoperit ce atribuţii are ca preşedinte al ţării, Klaus Iohannis a făcut-o lată din nou”.
El s-a consultat despre Justiţie cu Poliţeanu, cel care a depus plângere penală împotriva Ordonanţei nr. 13/2017!
*
Şi ca să nu fiu acuzat de subiectivisme, vom cita articolul “PNL, greşeală uriaşă. Bulai: E ca amantul cu soţia”, din site-ul DCNews.
Bulai explică o greşeală fundamentală pe care o face PNL-ul. Bulai spune că este inadmisibil ca Partidul Naţional Liberal să aibă ca unică armă faptul că PSD-ul nu îşi aplică la timp programul de guvernare. Sociologul consideră că astfel PNL-ul validează programul social-democraţilor.
<<De luni de zile, PNL-ul acuză PSD că nu îşi îndeplineşte programul de guvernare. Practic, valorează programul propus de PSD.
În loc să vii şi să-i arăţi punctele slabe, concret, aplicat, tu vii şi întrebi “de ce nu aplicaţi ce aţi promis?”
Nu se discută că este un program prost, se discută de ce nu îl aplică PSD-ul mai repede.
Este o greşeală pe care un partid de opoziţie nu are voie să o facă. El trebuie să vină cu propriul program (ori la alegerile parlamentare pe care le-a pierdut ruşinos, Noul PNL a venit cu Platforma 2000, o încropeală de program al şefului Guvernului ZERO, Dacian Julien Cioloş!!!, n.m. I.P.), nu să ceară ca un milog acestuia aplicarea programului de guvernare. Acest lucru arată lipsa unor mesaje coerente şi lipsa de viziune a PNL-ului. E ca şi cum un soţ îi reproşează amantului soţiei sale că nu este suficient de bun, că nu este corespunzător>>, a spus Alfred Bulai pentru DCNews.
Într-un fâsâit răspuns, tradus din săsească, pe care l-ar vrea atac furibund la Tăriceanu, cetăţeanul român de etnie germană(de fapt, săsească!) Klaus Werner Iohannis pretinde: “E rupt de realitate”. Pe la mine, pe la Peştişani, circulă o vorbă înţeleaptă: “Cine zice, ăla e!”
ION PREDOŞANU

1 COMENTARIU

  1. Mult iubite si stimate conducător al pesedeului, gorjenii iti ling umbra genială, răsfrantă in maretele jigniri la adresa tuturor categoriilor sociale ! Nimeni nu mai e ca tine ,ba nu ,otcuta te intrece !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here