Clarificări pentru contribuabili privind noutăţile legislative fiscale

Astăzi, 28 septembrie 2017, începând cu ora 14.00, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Gorj va organiza o nouă întâlnire dedicată contribuabililor pentru a oferi clarificări şi îndrumări referitoare la temele “Plata defalcată a TVA; Stabilirea rezidenţei fiscale a persoanelor fizice la plecarea din România; Prezentarea serviciilor oferite de către ANAF şi Modalităţi de înrolare în Spaţiul Privat Virtual”, la sediul CECCAR din Târgu-Jiu.
Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul “Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria “Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria “Întâlniri cu contribuabilii”. Pentru îndrumarea contribuabililor în ceea ce priveşte clarificarea noutăţilor legislative, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj organizează periodic întâlniri cu contribuabilii pe diverse teme. Contribuabilii pot afla informaţii privind data, locul de desfăşurare a întâlnirilor şi subiectele puse în dezbatere accesând link-ul https://static.anaf.ro/static/10/Anaf/ Informatii_R/intalniri.htm.
I.M.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua.
  Nu stiu daca am nimerit bine .
  Sunt di Albeni,Gorj.
  Plecata in italia din 2007cu codice fiscale prin 2008 dar, lucrez cu contract de munca si rezidenta din 2011 .,iar cu rezidenta fiscala facuta prima data pe anul2013ptr anul 2012,
  Am inteles ca trebuie sa dam declaratie si in România .pa venitul cel lom aici.
  Eu vin doar in concediu prin programare la 1an,1an si ceva.
  Vreau sa stiu daca e asa cu ce acte itrebuie sã mã prezint numai anul viitor.anul acesta nu mai pot veni
  Va multumesc anticipat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here