Comitetul Județean al OFSD Gorj: Social-democratele Elvirei Șarapatin se implică în campania pentru parțiale

“Vom înroși străzile orașului Târgu-Jiu și ale comunei Drăguțești în campania pentru parțiale”, a declarat deputatul Elvira Șarapatin, președinta OFSD Gorj la Comitetul Județean al Organizației Femeilor Social Democrate, care s-a desfășurat, vineri după-amiază, în sediul PSD din municipiu. Femeile prezente la comitet, o mare parte cu statut de aleși locali în localitățile din care provin, au fost de acord să se implice pentru ca viitorii primari de Târgu-Jiu și Drăguțești, din 11 iunie, să fie colegii lor din partid.

Pe ordinea de zi a Comitetului Județean al OFSD Gorj s-a aflat aducerea la zi a situației membrelor din județ, atragerea de noi simpatizante, organizarea unor acțiuni pe teme medicale în județ, găsirea unor modalități de antreprenoriat feminin, acțiuni de caritate în sprijinul copiilor cu părinți plecați în străinătate și respectarea programului de guvernare al PSD. Ședința a fost deschisă de președinta OFSD Gorj, deputatul Elvira Șarapatin, care le-a cerut social-democratelor să facă amendamente la proiectele de lege care poartă semnătura sa, să-și expună în scris doleanțele și problemele din localitățile lor și să îi transmită parlamentarului cum aplică autoritățile legile aprobate de actualul Guvern. S-a mai discutat aici de legea salarizării, problema bibliotecarilor din județ care au câștigat procese cu autoritățile locale de care aparțin, dar și lipsa activităților culturale la nivel de Gorj.

Opacitatea șefilor de deconcentrate
Participantele și-au exprimat dorințele și nemulțumirile legate de înțepenirea lucrurilor pe plan local. “Ne izbim de ziduri”, s-a plâns una dintre liderele de femei din PSD Gorj, legat de opacitatea unor șefi de deconcentrate din județ.
Elvira Șarapatin le-a promis sprijin colegelor de partid, le-a spus că este conștientă că partidul și membrii acestuia au ajutat la propulsarea sa pe linie politică, motiv pentru care ușa sa va fi deschisă pentru orice social-democrat ca și pentru orice cetățean al acestui județ.
Cadrele didactice, prezente la Comitet, au spus că vor să vină în Parlament alături de elevii lor, deputatul Elvira Șarapatin comunicându-le că atunci când vor asta le va sta la dispoziție.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here