Concurs pentru un post de consilier la OJFIR Gorj

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, aflată în subordinea Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale organizează concurs pentru ocuparea a 13 posturi vacante de execuţie, pe perioadă nedeterminată, unul dintre acestea fiind de consilier gradul I la Oficiul Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (OJFIR) Gorj.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale vacante de la nivelul OJFIR Gorj sunt: deţinerea de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă echivalentă/studii universitare de licenţă ştiinţe inginereşti sociale (economice, juridice, administrative) /matematică şi ştiinţe ale naturii/ medicină veterinară/ biologie; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum un an.
Termenul limită de depunere al dosarelor este 10 iulie, ora 16.30, în timp ce proba scrisă a examenului a fost programată pentru 22 iulie, ora 10.00, urmând ca interviurile să aibă loc pe 28 iulie. Examenele pentru ocuparea celor 13 posturi vacante de la nivelul întregii ţări vor fi susţinute la sediul AJFIR din Bucureşti, str. Știrbei Vodă, nr. 43, sectorul 1.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here