Contra face schimbări cu Olanda!

După ce s-a impus cu 2-0 în faţa Turciei, naţionala de fotbal a României va întâlni Olanda, în această seară de la ora 21.00. Selecţionerul Cosmin Contra a declarat că va schimba “partitura” pentru meciul cu batavii de pe Arena Naţională.
“Vor fi schimbări în echipă față de meciul cu Turcia. Am adus mai mulți jucători și vreau să-i văd pe toți, să-mi fac o părere despre ei. Vreau ca la startul Ligii Națiunilor să știu pe cine voi conta. Încerc să mențin câțiva dintre jucătorii care au jucat cu Turcia, dar vor intra și cei care nu au evoluat. Sunt ceva accidentări. Săpunaru nu s-a refăcut, iar Tătărușanu a simțit dureri la spate”.
Deşi performanţele la nivel de naţională au dispărut în ultimii ani, adversarii noştri au o moştenire grea în fotbal, iar Contra speră ca România să-şi demonstreze valoarea şi cu “Portocala Mecanică”. “Naţionala Olandei este redutabilă, chiar dacă trece printr-un moment greu determinat de ratarea calificării. Are o generaţie tânără de valoare”, a precizat selecţionerul, care este neînvins după ce l-a înlocuit pe Christoph Daum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here