Delegaţia gorjeană s-a întors cu 4 medalii de aur de la Campionatul Mondial de Karate

În perioada 1-3 decembrie 2017, delegația României, formată din 31 de membri (sportivi, arbitrii, oficiali, părinţi), a participat în Italia, Montecatini Terme, la cea de-a 2-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate UWK, obţinând un total de 59 de medalii de aur, argint și bronz, atât la kata individual, cât şi la Kata sincron şi Kumite. Sportivii gorjeni, pregătiţi de sempai Dorin Dumitru s-au întors acasă cu 4 medalii de aur.

Tinerii gorjeni membri ai Clubului Sportiv Karate Kyokushinkai Târgu-Jiu reuşesc să se facă remarcaţi la toate competiţiile la care participă. Cea mai recentă a fost una de talie internaţională, de unde sportivii din municipiul nostru au obţinut 4 medalii de aur. „Am avut deosebita ocazie de a face parte din delegaţia României, care a participat la cea de-a 2-a ediţie a Campionatului Mondial de Karate UWK (United World Karate), în Montecatini Terme, Italia, în perioada 01-03.12.2017. Echipa României a obţinut un total de 59 de medalii de aur, argint şi bronz, atât la kata individual, cât şi la Kata sincron şi Kumite! Clubul de karate kyokushin din Târgu-Jiu s-a intors acasă cu patru medalii de aur, fapt pentru care suntem deosebit de mulţumiţi. Am reprezentat cu mândrie România, de ziua naţională şi ne-am simţit români, chiar şi departe de casă”, a declarat Dorin Dumitru.
În următoarea perioadă, sportivii gorjeni vor trece prin noi emoţii, de această dată fiind vorba despre examenul de grad kyu, care are loc pe 10 decembrie, la Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here