Delegație din Gorj, la o întâlnire de bilanț cu liderii Pro România în București! Simionescu: “Suntem pe locul 8 pe țară în privința numărului de simpatizanți înscriși în partid!”

Reprezentanți ai Pro România, organizație aflată în proces de înscriere la instanța de apel, au fost prezenți, ieri, la București pentru o ședință de bilanț a celor șapte luni de când proiectul respectiv a fost inițiat. În prezidiul ședinței s-au aflat cei doi deputați de Gorj, Victor Ponta și Alin Văcaru, ultimul având unica funcție din partid, mai exact cea de secretar general al Pro România.

Reprezentanți ai Pro România din toate județele țării s-au întâlnit la București, luni seara, pentru o discuție cu caracter informal, a liderilor partidului cu colegii din teritoriu. Din partea Gorjului, la întâlnire au fost prezenți doi coordonatori, Călin Simionescu și Dănuț Chirilă, în sală fiind prezenți însă și doi simpatizanți de la Motru. “Echipa Pro România, în frunte cu liderii Victor Ponta, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, avându-i alături pe deputații Alin Văcaru, Mircea Banias și Eugen Durbacă, s-au întâlnit pentru a face un bilanț al primelor 7 luni de activitate și pentru o discuție informală, în cadrul căreia au fost prezentate strategiile și direcțiile privind proiectele Pro România, pentru anul 2018. În urma pozițiilor exprimate rezultă că strategia Pro România este una fermă, de a reprezenta cu eficiență interesele cetățenilor români, într-un context politic de blocaj, în care România pare că a intrat, cu puțină vreme înainte de sărbătorirea Centenarului. Prea mulți români sunt dezamăgiți astăzi, la un an de la alegerile parlamentare, iar circul de pe scena politică pare să nu mai ia sfârșit”, comunică reprezentanții Pro România. Călin Simionescu susține că ședința a fost una de bun augur în care s-a centralizat și numărul de membri ai partidului, Gorjul situându-se pe locul opt pe țară la acest capitol. Viitoarea întâlnire a celor de la Pro România va avea loc pe 24 ianuarie la Iași.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here