DGASPC Gorj angajează nouă medici

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj a întreprins demersurile necesare pentru scoaterea la concurs a nu mai puțin de nouă posturi de medic. Înscrierile se fac în perioada 15-29 ianuarie, dosarele depunându-se la Serviciul resurse umane, salarizare și pentru funcția publică din cadrul DGASPC Gorj.

Nouă posturi de medici au fost scoase la concurs de către conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. “Ocuparea acestor posturi este foarte importantă, având în vedere specificul fiecărui centru în parte (centre cu beneficiari adulți sau copii), starea de sănătate a acestora trebuie să fie permanent monitorizată. Anul trecut au mai fost organizate concursuri pentru ocuparea acestor posturi, dar din păcate nu au existat candidați”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.

Posturile de medic vacante, recent scoase la concurs, sunt pentru toate centrele aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj. Înscrierile se fac în perioada 15-29 ianuarie, la sediul instituției, dosarele depunându-se la Serviciul resurse umane, salarizare și pentru funcția publică. Relații suplimentare se pot obține la telefon 0253212518 sau la camera nr 36 de la sediul DGASPC Gorj.
Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here