Drumarii gorjeni, în acțiune pe traseele din zona montană

În noaptea de miercuri spre joi, angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au acționat cu șapte utilaje și au răspândit 22 de tone de material antiderapant pe DN 66, DN 67C și DN 67D. Și în cursul zilei de joi s-a continuat lupta cu nămeții, reușindu-se curățarea completă a carosabilului pe DN 67 C Novaci – Rânca. Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu, spune că se mai anunță doar ninsori slabe, iar temperaturile au început deja să crească.

Timp de trei zile, drumarii gorjeni au luptat cu nămeții, în zona montană înregistrându-se ninsori importante cantitativ. “S-a acționat continuu și acum drumul spre Rânca este negru. Au început să crească temperaturile, iar pentru următoarele zile mai sunt anunțate doar ninsori slabe. Noi oricum suntem pregătiți să intervenim. Accesul către stațiunea Rânca este permis numai cu anvelope de iarnă”, a confirmat Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Drumarii gorjeni au lucrat la foc continuu, pentru ca sectoarele de drumuri naționale care tranzitează județul nostru să fie practicabile și conducătorii auto să circule în condiții de siguranță. În noaptea de miercuri spre joi, angajații Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au acționat cu șapte utilaje și au răspândit 22 de tone de material antiderapant pe DN 66, DN 67C și DN 67D. Și în cursul zilei de joi, s-a continuat lupta cu nămeții, reușindu-se curățarea completă a carosabilului pe DN 67 C Novaci – Rânca. Izolat, era zăpadă tocată pe porțiuni mici, însă drumarii dau asigurări că situația este sub control.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here