Felix Grigore: „Suntem adevărați profesioniști!”

Managerul general al celor de la CSU Craiova vede propria echipă în careul de ași al campionatului în noua ediție și laudă condițiile cantonamentului și programul amicalelor stabilite pentru această perioadă.
„Ne-am propus ca obiectiv anul acesta o clasare între primele patru echipe, ceea ce presupune o participare în cupele europene anul care urmează. Lucrăm așa cum trebuie la acest club. Cu câteva luni în urmă am fost aici, am văzut terenurile, hotelul, partea de piscină, de recuperare și toate întradevăr sunt la superlativ. Universitatea Craiova nu poate să aibă decât un cantonament la superlativ. La superlativ sunt și meciurile amicale pe care le avem: întâlnim Ludogorets și Dinamo Kiev. Niciuna dintre echipele românești nu întâlnește adversari de asemenea calibru. Avem adversari foarte puternici, toate echipele sunt de cupe europene, încheind cu două jocuri extrem de puternice, în 1 iulie cu Ludogorets, iar pe 2 iulie cu Dinamo Kiev. Asta înseamnă că ne pregătim asiduu pentru începerea campionatului, astfel încât la startul noului sezon să fim în formă maximă!”, a declarat Felix Grigore referindu-se la cantonamentul pe care echipa craioveană îl susține la Fugen, în Austria.
În ceea ce privește campania de achiziții din această vară, Felix Grigore atrage atenția că nu va fi ceva asemănător cu ceea ce s-a întâmplat vara trecută, acum CSU Craiova având deja un lot valoros, bine conturat, ce a dovedit că poate nu doar să facă față în Liga 1, ci și să atace performanța: „Noi i-am obișnuit pe suporteri cu multe transferuri. Numai că vara trecută am făcut multe pentru că era nevoie, doar ce promovasem din divizia B. Acum spun că avem o echipă puternică, un grup foarte puternic, ne vom baza pe omogenitate și ne gândim să promovăm deja jucători din propria pepinieră. Pentru că avem nevoie de olteni în echipă, de jucători cu spirit de oltean, care să știe ce înseamnă Universitatea Craiova. Jucători care să fi crescut în spiritul acestui club”, a mai declarat managerul general al CSU Craiova.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here