Foto șoc! Capră masacrată pe un câmp din Stejari de un rottweiler și de alte trei patrupede de rasă

Proprietarul unui rottweiler și a încă trei câini de vânătoare agresivi din Stejari s-a ales de joi cu un dosar penal în care este cercetat pentru distrugere. Asta, după ce, animalele sale de rasă, lăsate libere pe un câmp din localitate, au devorat o capră, care a fugit de lângă suratele ei în fața hoardei hămesite. Capra a fost mușcată până la moarte de cei patru câini de rasă, fapt care a determinat proprietarii animalelor să depună, miercuri, la Poliția Stejari, o plângere penală împotriva proprietarului patrupedelor feroce. Oamenii spun că deținătorii câinilor au promis că va plăti animalul omorât cu cruzime, dar chiar și așa nu vor scăpa de dosarul penal.

Zona în care s-a întâmplat incidentul de miercuri este frecventată și de copii, iar localnicii susțin că respetivele patrupede au mai mușcat oameni și animale. Localnicii au închis însă ochii și au evitat să sesizeze la poliție incidentele, asta deoarece deținătoarea patrupedelor periculoase este o salariată cu funcție a operatorului ROMGAZ din zonă, iar oamenii majoritatea lucrează pentru această societate. Familia lui Nuță Constantin a trecut însă peste temeri și a sesizat însă la poliție după ce și-au găsit capra plină de sânge, pe câmpul unde animalele erau duse zilnic la păscut. “Bine că nu era copilul pe acolo. Pe câmp erau trei capre și trei iezi. Una s-a speriat și a fugit de celelalte, iar cei patru câini de vânătoare au hăcuit-o. Au mușcat-o până a murit. Este ceva ieșit din comun cu câtă cruzime s-a petrecut totul. Am sesizat totul la Poliția Stejari și am indicat acolo și proprietarul câinilor. În rest.. proprietarul mi-a spus că în această seară îmi va plăti capra. Nu cunosc câinii, dar știu că sunt de vânătoare”, a spus soția lui Nuță Constantin.

Se putea mai rău..!
Omul s-a ferit să vorbească însă prea multe despre incident, deoarece și el este salariat al ROMGAZ. Acesta a preferat ca soția să dea indicații despre cele petrecute, recunoscând doar că a suferit o pagubă materială. Poliția nu a trecut însă cu vederea incidentul și a constituit dosar penal pentru distrugere pe numele proprietarului câinilor. O spune chiar purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr: “Poliția Stejari a constituit un dosar penal pentru distrugere pe numele proprietarului câinilor respectivi. Se fac cercetări în prezent sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”.Localnicii din Stejari sunt îngrijorați și cer autorităților să-i amendeze drastic pe proprietarii câinilor periculoși, asta deoarece îi lasă liberi prin localitate, punându-le în pericol viața și integritatea, printre patrupede fiind, potrivit acestora, și un câine de luptă, mai exact un rottweiler.
ANAMARIA STOICA

1 COMENTARIU

  1. Oameni buni. Aici ați ajuns ? Să vă fie frică să faceți plângere penală împotriva unei neica nimeni Funieru Rodica. Nu vă gândiți că femeia este dusă cu capul dacă știe și acceptă ca animalele ei, câinii de rasă să atace copii, oameni și alte vietăți. Îi poate ține în curte sau în lesă nu să le dea drumul pe câmp. Deci clar are probleme, adică îi face plăcere să audă de cruzimile câinilor ei. Ce vă poate face ? Stați așa și suportați numai pentru că femeia lucrează la romgaz. Măcar dacă nu aveți curaj împotriva ei ..poate a câinilor..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here