Intoxicat cu monoxid de carbon! Bărbat din Lelești, găsit mort în propria casă

Jpeg

Un bărbat de 78 de ani, din satul Ursăței, a fost găsit mort, sâmbătă seara, în propria casă. Bătrânul a decedat după ce s-ar fi intoxicat cu monoxid de carbon. Soția sa, o femeie de 74 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență lângă acesta, fiind salvată de medici. Descoperirea a fost făcută de un vecin, care a sunat imediat la 112.
Primele verificări au arătat că în locuința celor doi pensionari nu a avut loc un incendiu și, cel mai probabil, monoxidul de carbon a fost generat de la o sobă defectă. „Polițiştii au constatat că bărbatul de 78 de ani era decedat, iar soția sa era încă resuscitată de cadrele medicale. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
La fața locului au fost trimise două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, femeia de 74 de ani fiind transportată în stare critică la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu-Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here