Investigatii

Ofiţerul turmentat Sanda a distrus 4 maşini

 | 12 ianuarie 2012, 18:25 | 0 comentarii | 

12 Accident Politai Beeattt [(001007)17-59-50]Ofiţerul de la Investigarea Fraudelor Gorj, Minel Sanda a reuşit ieri performanţa să distrugă patru maşini, unele aflate în trafic, altele staţionate. Poliţistul nu se afla la serviciu şi, după ce a consumat mai multe pahare cu alcool s-a urcat la volanul maşinii sale, o Skoda, şi a făcut ravagii în zona 9 Mai, strada Victoria, vizavi de o bancă.

Semnatura eletronica CertDigital

Testat cu etilotestul, ofiţerul prezenta o alcoolemie de 0,80 în aerul expirat. Colegii săi i-au întocmit dosar penal, iar acesta riscă să fie dat afară din Poliţie.

Poliţistul era în civil când a produs accidentul şi se afla în concediul de odihnă pentru câteva zile. 12 Accident Politai Beeattt [(009417)18-02-53]Aflat în trafic, poliţistul a intrat pe contrasens lovind frontal o dubă, însă până atunci a făcut zob două taximetre de pe marginea drumului. Martorii povestesc 12 Accident Politai Beeattt [(010182)18-03-47]că poliţistul abia se ţinea pe picioare când a ieşit din maşina sa, o Skoda, distrusă şi ea în accident. „Este mort de beat, nici nu poate vorbi. Ne-am trezit cu el că a pus frână brusc, a intrat în două taxiuri din parcare şi apoi a ricoşat, a intrat pe contrasens şi s-a dus în dubă”, povestesc martorii.

Alcoolemie de 0,8 la mie!

12 Accident Politai Beeattt [(000525)17-59-02]Imediat ce au aflat că accidentul a fost produs de un coleg de-al lor, poliţiştii au venit la faţa locului. Chiar şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Sergiu Posea, a venit să constate alcoolemia ofiţerului. După ce a suflat în etilotest, iniţial încercând să refuze asta, poliţiştii de la Rutieră aveau să constate că Minel Sanda are o alcoolemie de 0,8 la mie în aerul expirat. Iar asta îi va aduce mari probleme 12 Accident Politai Beeattt [(000797)17-59-37]ofiţerului de la Investigarea Fraudelor. „A fost testat cu etilotestul şi avea o alcoolemie de 0,8 la mie în aerul expirat. Este ofiţer în cadrul IJP Gorj şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală”, a comunicat Sergiu Posea, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj.

Riscă până la 5 ani de închisoare!

Colegii lui Sanda de serviciu i-au reţinut imediat permisul de conducere şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El riscă să stea în spatele gratiilor între un 1 şi 5 ani. Dacă nu producea evenimentul rutier, probabil că ofiţerul trecea neobservat. Cu siguranţă colegii lui l-ar fi lăsat să treacă fără să-i testeze alcoolemia, fiind un adevărat pericol public pe străzi. În locul maşinilor puteau să fie oameni. A avut noroc din acest punct de vedere, că doar a distrus câteva maşini. Pagubele sunt mari, însă cele mai mari probleme le va avea la serviciu.

Gabriela Mladin

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL