Ofiţerul turmentat Sanda a distrus 4 maşini

12 Accident Politai Beeattt [(001007)17-59-50]Ofiţerul de la Investigarea Fraudelor Gorj, Minel Sanda a reuşit ieri performanţa să distrugă patru maşini, unele aflate în trafic, altele staţionate. Poliţistul nu se afla la serviciu şi, după ce a consumat mai multe pahare cu alcool s-a urcat la volanul maşinii sale, o Skoda, şi a făcut ravagii în zona 9 Mai, strada Victoria, vizavi de o bancă.

Testat cu etilotestul, ofiţerul prezenta o alcoolemie de 0,80 în aerul expirat. Colegii săi i-au întocmit dosar penal, iar acesta riscă să fie dat afară din Poliţie.

Poliţistul era în civil când a produs accidentul şi se afla în concediul de odihnă pentru câteva zile. 12 Accident Politai Beeattt [(009417)18-02-53]Aflat în trafic, poliţistul a intrat pe contrasens lovind frontal o dubă, însă până atunci a făcut zob două taximetre de pe marginea drumului. Martorii povestesc 12 Accident Politai Beeattt [(010182)18-03-47]că poliţistul abia se ţinea pe picioare când a ieşit din maşina sa, o Skoda, distrusă şi ea în accident. „Este mort de beat, nici nu poate vorbi. Ne-am trezit cu el că a pus frână brusc, a intrat în două taxiuri din parcare şi apoi a ricoşat, a intrat pe contrasens şi s-a dus în dubă”, povestesc martorii.

Alcoolemie de 0,8 la mie!

12 Accident Politai Beeattt [(000525)17-59-02]Imediat ce au aflat că accidentul a fost produs de un coleg de-al lor, poliţiştii au venit la faţa locului. Chiar şeful Serviciului Poliţiei Rutiere, Sergiu Posea, a venit să constate alcoolemia ofiţerului. După ce a suflat în etilotest, iniţial încercând să refuze asta, poliţiştii de la Rutieră aveau să constate că Minel Sanda are o alcoolemie de 0,8 la mie în aerul expirat. Iar asta îi va aduce mari probleme 12 Accident Politai Beeattt [(000797)17-59-37]ofiţerului de la Investigarea Fraudelor. „A fost testat cu etilotestul şi avea o alcoolemie de 0,8 la mie în aerul expirat. Este ofiţer în cadrul IJP Gorj şi i s-a întocmit dosar de cercetare penală”, a comunicat Sergiu Posea, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj.

Riscă până la 5 ani de închisoare!

Colegii lui Sanda de serviciu i-au reţinut imediat permisul de conducere şi i-au întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. El riscă să stea în spatele gratiilor între un 1 şi 5 ani. Dacă nu producea evenimentul rutier, probabil că ofiţerul trecea neobservat. Cu siguranţă colegii lui l-ar fi lăsat să treacă fără să-i testeze alcoolemia, fiind un adevărat pericol public pe străzi. În locul maşinilor puteau să fie oameni. A avut noroc din acest punct de vedere, că doar a distrus câteva maşini. Pagubele sunt mari, însă cele mai mari probleme le va avea la serviciu.

Gabriela Mladin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here