Moisescu: „Voi contesta alegerile de la Colegiul Medicilor Gorj”

Medicul de familie Mihai Moisescu este nemulţumit de alegerile derulate la nivelul Colegiului Medicilor din România filiala Gorj. Acesta spune că după ce va fi validată noua componenţă a CMR Gorj va depune contestaţie. Potrivit medicului, deja au fost depuse alte două contestaţii.

Mihai Moisescu, preşedintele Asociaţiei Patronatului Medicilor de Familie (APMF) Gorj se numără printre candidaţii înscrişi la cele mai recente alegeri organizate la nivelul filialei gorjene a Colegiului Medicilor din România. Modul de derulare al acestor alegeri l-a nemulţumit pe Moisescu, medicul fiind hotărât să depună o contestaţie. „Conform legii actuale, Legea 95/2006, art. 441, cei care au avut două mandate succesive în Colegiu nu mai au dreptul la al treilea. La Gorj, 10 din cei 13 membri sunt în această situaţie. Mai mult decât atât, conducerea CMR Gorj, fusese infirmată prin hotărâre a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, însă a rămas în Colegiu şi a făcut o comisie care a organizat aceste alegeri. Doctoriţa Maria Băluţă a depus două contestaţii şi voi depune şi eu contestaţie, deoarece aceşti membri ai Colegiului nu pot fi validaţi, conform legii”, a explicat Mihai Moisescu, preşedintele APMF Gorj.
Medicul Moisescu spune că nu putea să se regăsească printre cei 13 membri ai CMR Gorj, fiind incompatibil.

Rezultatul alegerilor
În ordinea voturilor obţinute, din CMR Gorj fac parte următorii medici: Ana Băleanu (148), Ana Maria Câmpeanu (107), Lorelei Bușu (105), Valentin Ciungu (105), Marian Dumitrescu (97), Ion Dascălu ( 93), Emil Sandu (91), Ioana Mitrulescu (87), Tatiana Grecu (80), Camelia Firoiu (79), Bogdan Neguleasa (77), Rodica Dîrnu (75), Florin Mergea (75).
Din Adunarea Generală fac parte medicii Valentin Ciungu, Marian Dumitrescu, Lorelei Bușu, dar și Florin Mergea. Cei 13 noi reprezentanți aleși vor fi validați în următoarea perioadă, după care vor fi desemnați președintele și cei trei vicepreședinți. La alegerile de anul acesta și-au exprimat votul 300 de medici din aproximativ 600 câți există în județul Gorj. Medicii Adonis Bălan și Gheorghe Stanciu, nu au mai candidat la aceste alegeri. Trei noi membri au intrat în CMR Gorj, aceştia fiind: dr. Ioana Mitrulescu, dr. Bogdan Neguleasa, dar și dr. Rodica Dîrnu.
Minodora Sucea

2 COMENTARII

  1. Hai ..pe bune? Ma si miram sa nu o facă. .. la cîtă gura are… asemenea persoana nu stiu ce cauta in acest sistem… politica a scos la iveală tot felul de oameni… nu stiu ce fel de medic este..dar l am vazut de cîteva ori…are un debit verbal ceva de speriat…asa ca dl.eu zic ca la acest organism trebuie persoane care au răbdare si omenie sa fie membrii lui…

  2. doctore incepi sa devii caraghios si chiar penibil.oricum ai luat ceva voturi,mai multe decat valoarea ta.incearca sa nu te mai bagi in seama ca vei cadea in ridicol de fiecare data,nu prea faci dovada de medic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here