Moșoiu avertizează: ,,La Drăguțești se fac, pe bandă, flotanți! ALDE își aduce în comună votanți din alte localități!”

Liderul PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu, avertizează faptul că în comuna Drăguțești a crescut, peste noapte, numărul de cetățeni care solicită autorităților viză de flotant. La mijloc ar fi, suspicionează liderul social-democrat, tocmai interesul ALDE de a-și aduce în localitate votanții proprii, care vor avea drept de vot aici pe 11 iunie. Statistic, Moșoiu are dreptate, deoarece dacă anul trecut se înregistrau în această perioadă a lunii doar trei flotanți, acum, numărul a crescut de aproape cinci ori, iar până la alegeri mai este aproape o lună.

Bătălia electorală pentru comuna Drăguțești nu se va da doar prin afișele, pliantele ori programele electorale ce vor fi prezentate de candidați, ci și prin aducerea de noi votanți în localitate. Cel puțin asta susține liderul PSD Drăguțești, Vasile Moșoiu, care menționează acum că ALDE dă atât de tare din coate pentru a-și asigura voturi la alegerile parțiale de luna viitoare încât ar fi ajutat rubedenii și apropiați ai partidului să primească vize de flotanți în comuna Drăguțești.
,,Sunt numeroși cei care au început să solicite documente la primărie în vederea obținerii vizei de flotant. Au ajuns să vrea mutație la Drăguțești numeroși cetățeni din Târgu-Jiu și nu numai, care arată astfel că vor să voteze în comună și nu în oraș, deși acolo locuiesc de drept, și, mai mult, și acolo sunt alegeri. Îi cunosc pe o parte dintre noii flotanți și respectivii sunt rude ori apropiați ai unor persoane din zona ALDE Drăguțești”, a precizat Moșoiu.
Cele spuse de Moșoiu se confirmă dacă ne gândim că Direcția Comunitară de Evidență a Persoanelor Gorj a confirmat luni, pentru Gorjeanul, că 13 persoane au cerut, în ultimul timp, viză de reședință în comuna Drăguțești. Comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, pentru Drăguțești au cerut viză doar trei persoane.

Butan își depune dosarul de candidat astăzi
Potrivit lui Moșoiu, candidatul PSD, Gheorghe Butan, își va depune candidatura, astăzi, la Biroul de Circumscripție Electorală a comunei Drăguțești. Butan intenționează să continue, în viitorul mandat, o serie dintre investițiile începute în localitate de către fostul primar Moșoiu. Acesta îi va avea contrcandidați pe actualul viceprimar cu atribuții de primar de la ALDE și pe unul dintre consilierii PNL.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here