Pentru a doua oară! – Actorul Ionuț Stoica, cetățean de onoare al comunei Roșia de Amaradia

Ionuț Stoica, actor al Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu, va deveni pentru a doua oară cetățean de onoare al unei localități. De data aceasta este vorba despre Roșia de Amaradia, unde autoritățile locale au hotărât să-i dea această distincție cunoscutului actor, născut de altfel în satul Becheni, aparținând comunei.

Îndrăgitul actor al teatrului din municipiu, singurul care a ajuns de altfel pe covorul roșu de la Cannes, mai este și cetățean de onoare al orașului Târgu-Jiu, tot pentru profesionalismul de care dă dovadă.
De data aceasta, mai exact sâmbătă, Ionuț Stoica va primi noua distincție la Roșia de Amaradia, în cadrul manifestărilor prilejuite de zilele localității.
“Nu pot decât să fiu mândru pentru cinstea care mi se face și la Roșia de Amaradia”, a declarat Ionuț Stoica.
Evenimentul va avea loc, sâmbătă, la ora 18.00, în comuna Roșia de Amaradia. Actorul, invitat la evenimente de prestigiu din străinătate, se pregătește acum pentru premiera filmului Uruguay, ultimul în care a jucat, evenimentul fiind organizat în luna noiembrie. De altfel, din distribuția filmului mai fac parte Dragoș Bucur, Constantin Cojocaru și alți actori celebri.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here