Peste 100 de participanți la Cupa Rotary

În acest an, peste o sută de participanţi s-au înscris la Cupa Rotary la schi. A fost ediția a XII -a şi toţi participanții au câștigat o zi superbă la munte, mişcare şi o experienţă de neuitat. Câștigătorul ediției din acest an este Adrian Răducan.

Clubul Rotary Târgu-Jiu a continuat tradiţia, organizând o nouă ediţie a competiţiei Cupa Rotary la schi. Evenimentul s-a desfăşurat în centrul staţiunii Rânca, pe pârtia M 1.
Ştefan Ghimişi, preşedintele Rotary Club Târgu-Jiu, confirmă că peste o sută de persoane s-au înscris în competiţie, fiecare participând străduindu-se să impresioneze juriul. Câştigători au fost cu toţii, dat fiind faptul că s-au ales cu o experienţă de poveste. Organizatorii au oferit diplome şi trofee, iar pentru că orice concurs are, totuşi, un câştigător, la ediţia din acest an a Cupei Rotary, câştigător a fost desemnat Adrian Răducan.
Vremea a fost perfectă pentru relaxare şi mişcare în aer liber, iar stratul de zăpadă a fost numai bun pentru practicarea sporturilor de iarnă. Astfel, ediţia a XII-a a competiţiei Cupa Rotary a fost un succes. Organizatorii promit că vor continua tradiţia şi în anii următori.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here