Poliția Gorj a primit mașini noi

Șapte autospeciale noi, Dacia Logan, au intrat, de Crăciun, în dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj. Acestea fac parte din cele 390 de autovehicule achiziționate, la nivel național, în cadrul proiectului PolHumint.

“390 de autospeciale au intrat în dotarea Poliției Române. Autovehiculele au fost achiziționate în cadrul proiectului PolHumint și au fost repartizate la nivel național, urmând a fi folosite pentru activitatea operativă.
În această săptămână, 390 de autospeciale Dacia, 24 Duster și 366 Logan, ce vor fi folosite în activitățile operative, au fost repartizate structurilor teritoriale ale Poliţiei Române.
Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să poată beneficia de un plus de siguranță și de un serviciu polițienesc de calitate sporită. Proiectul PolHumint este derulat de Poliția Română, în cadrul mecanismului Fondul pentru securitate internă și are ca obiectiv general eficientizarea fluxurilor informaţionale din cadrul activităţii informative, precum şi valorificarea cu celeritate a datelor şi informaţiilor într-un mediu electronic integrat şi securizat“, transmite Poliția Română, într-un comunicat de presă.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here