Popescu exclude numirea lui Marian Rotaru la cârma DPPS

Şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu, Marian Rotaru, este cercetat, din nou, de către Comisia de Disciplină din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

După ce la prima abatere s-a ales doar cu o mustrare scrisă, primarul Marcel Romanescu declara săptămâna trecută că Rotaru riscă o sancţiune mai gravă, imputându-i-se că ar fi decontat deplasări fictive.
Prima acuzație care i-a fost adusă şefului Direcţiei Publice de Patrimoniu Târgu-Jiu a fost aceea că a folosit salariaţi ai instituţiei pentru lucrări gospodăreşti la el acasă, în timp ce de această dată este acuzat că a falsificat documente pentru a-şi deconta diurnă şi transport.
În aceste zile, se vehicula că Marian Rotaru ar râvni la postul de director al Direcţiei Publice de Protecţie Socială (DPPS), însă viceprimarul Aurel Popescu a negat aceste speculaţii.
“Din câte ştiu eu, nu există posibilitatea ca domnul Rotaru să nu mai fie director la Patrimoniu. Sunt zvonuri care au apărut în presă, chiar şi luni de dimineaţă am avut o discuţie la şedinţa operativă şi cred că se vor finaliza aceste discuţii deoarece domnul Rotaru a insistat să poarte o discuţie cu domnul primar Romanescu.
Este foarte important să se ştie problemele care i se impută şi de ce i se impută domniei sale.
A fost băgat din nou într-o Comisie de Disciplină, rămâne ca aceasta să-şi spună punctul de vedere cât mai repede, iar activitatea să se desfăşoare în condiţii cât mai bune”, a declarat Aurel Popescu.
Acesta a precizat că în perioada următoare se va declanşa procedura de concurs pentru ocuparea postului de director al DPPS Târgu- Jiu, funcţie deţinută în prezent, în interimat, de Alina Toader.
Izabella Molnar

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here