Preşedintele CJ Gorj s-a întâlnit cu delegaţia oficială a Raionului Ungheni

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin-Mihai Popescu, a primit, în cursul dimineții de 24 august 2017, delegația oficială a Raionului Ungheni din Republica Moldova. În perioada următoare, o delegaţie a judeţului nostru se va deplasa în Republica Moldova pentru a vizita Raionul Ungheni şi a concretiza discuţiile demarate la Târgu-Jiu.

Întâlnirea cu vicepreședintele Raionului Ungheni, Alexandru Brînză, și primarul Vasile Casian a cuprins diferite teme referitoare, în principal, la potențialul agricol și economic atât al Județului Gorj cât și al Raionului Ungheni, fiind creionate posibile cooperări în aceste domenii. Totodată, au fost luate în discuție viitoare colaborări în domeniul cultural, cu atât mai mult cu cât, Raionul Ungheni a reprezentat Republica Moldova la Festivalul Internațional de Folclor ”Acasă la Brâncuși”, organizat în perioada 20-25 august 2017, la Târgu Jiu.
În viitorul apropiat, o delegație a Județului Gorj va vizita Raionul Ungheni, pentru a concretiza discuțiile purtate la întrevederea ce a avut loc astăzi, la sediul Consiliului Județean Gorj.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here