Primarul Stamatoiu a deschis noul an de învățământ în școala în care și el a studiat

Edilul comunei Scoarța, Ion Stamatoiu, însoțit de viceprimarul localității și de o parte dintre consilierii locali, a deschis noul an școlar la două unități de învățământ din localitate. Prima școală a fost cea de la Budieni, unde a învățat, cu ani în urmă, și primarul în exercițiu, lucru care l-a determinat pe Stamatoiu să le ureze elevilor să ajungă și ei, învățând acolo, primari de Scoarța.

Școala de la Budieni și cea din Scoarța s-au bucurat, ieri, de prezența autorităților locale la manifestările prilejuite de deschiderea noului an de învățământ. Primarul Stamatoiu, viceprimarul, consilierii, o parte dintre salariații primăriei și chiar deputatul PSD, Mihai Weber, le-au urat elevilor bun venit în noul an școlar și rezultate foarte bune la învățătură.

“Pentru prima dată vin la Școala Budieni, la deschidere, în calitate de primar. Școala de la Budieni a prins viață, am încercat să facem ceva pentru această școală, are peste 50 de ani vechime, dar acum câteva săli de clasă au fost modernizate la capitolul parchet, iar fațada va suporta și ea lucrări de modernizare. Avem la această școală elevi și sportivi buni care vor întrece școala de centru. Mi-aș dori ca elevii de aici să depășească școala din centrul comunei deoarece și eu sunt de aici, și eu am studiat la această școală. Fiecare va avea un zbor de la această școală și le recomand să nu își uite colegii, dascălii, prietenii și chiar vecinii din această comunitate”, a declarat la Budieni, primarul Ion Stamatoiu, totodată, de la finalul săptămânii trecute, și bunic.

Edilul le-a rostit un discurs la fel de motivant și elevilor de la școala din Scoarța. Printre altele, primarul le-a spus părinților, elevilor și cadrelor didactice că face eforturi mari să realizeze, în interiorul unității, grupuri sanitare moderne.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here