Realitatea Gorjeana

Peste 100 de participanți la Cupa Rotary

 | 12 februarie 2018, 00:00 | 0 comentarii | 

În acest an, peste o sută de participanţi s-au înscris la Cupa Rotary la schi. A fost ediția a XII -a şi toţi participanții au câștigat o zi superbă la munte, mişcare şi o experienţă de neuitat. Câștigătorul ediției din acest an este Adrian Răducan.

Semnatura eletronica CertDigital

Clubul Rotary Târgu-Jiu a continuat tradiţia, organizând o nouă ediţie a competiţiei Cupa Rotary la schi. Evenimentul s-a desfăşurat în centrul staţiunii Rânca, pe pârtia M 1.
Ştefan Ghimişi, preşedintele Rotary Club Târgu-Jiu, confirmă că peste o sută de persoane s-au înscris în competiţie, fiecare participând străduindu-se să impresioneze juriul. Câştigători au fost cu toţii, dat fiind faptul că s-au ales cu o experienţă de poveste. Organizatorii au oferit diplome şi trofee, iar pentru că orice concurs are, totuşi, un câştigător, la ediţia din acest an a Cupei Rotary, câştigător a fost desemnat Adrian Răducan.
Vremea a fost perfectă pentru relaxare şi mişcare în aer liber, iar stratul de zăpadă a fost numai bun pentru practicarea sporturilor de iarnă. Astfel, ediţia a XII-a a competiţiei Cupa Rotary a fost un succes. Organizatorii promit că vor continua tradiţia şi în anii următori.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL