Realitatea Gorjeana, Sanatate

Promovări în funcție la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

 | 16 iunie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

37 de angajați ai Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu vor susține examen pentru promovare în funcție. Este vorba despre 18 registratori medicali, dar și asistenți medicali, infirmieri, muncitori, precum și un inginer.

Semnatura eletronica CertDigital

Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu organizează, conform prevederilor legale în vigoare, examen pentru promovări în funcție pentru: 18 posturi de registrator medical, doi muncitori, cinci asistenți medicali, zece infirmieri, un magaziner și un inginer.
Examenul se va desfășura în sala de ședințe a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu din strada Progresului, nr 18, în data de 27 iunie. Examenul constă în două etape succesive: verificarea condițiilor de participare la examen și proba scrisă. Pentru a promova examenul, fiecare candidat trebuie să obțină minim 50 de puncte.
Pentru a participa la examen, candidații trebuie să depună un dosar cu cererea de promovare, aprobată de conducerea unității; referat de evaluare întocmit de șeful ierarhic; copii ale fișelor de evaluare; adeverință eliberată de serviciul RUNOS care să ateste vechimea în gradul sau treapta profesională și îndeplinirea condițiilor de promovare conform Ord. 1470/2011.
Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNOS.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL