Reţeta zilei – Salată de cartofi cu cârnăciori

425

Ingrediente:

1 kg de cartofi noi, 200 g păstăi de fasole verde, 4 ouă, 250 g cârnăciori picanţi, 3 linguri ulei de măsline, 2 linguri oţet de vin alb, o salată verde, 1 legătură de pătrunjel

Mod de preparare:

Fierbeţi 1 kg de cartofi noi, curăţaţi de coajă şi tăiaţi în două, în apă cu 1 linguriţă de sare timp de 10 minute, până se pătrund, în ultimele 2 minute de fierbere, adăugaţi 200 g păstăi de fasole verde. Scurgeţi şi clătiţi legumele cu apă rece. Între timp, fierbeţi în apa (în care aţi turnat o linguriţă de oţet) 4 ouă timp de 3 minute. Tăiaţi felii şi prăjiţi într-o tigaie de teflon, fără adaos de grăsime, 250 g cârnăciori picanţi. Amestecaţi 3 linguri ulei de măsline, cu 2 linguri oţet de vin alb şi un praf de sare şi turnaţi sosul peste o salată verde, spălată, scuturată de apă şi ruptă bucăţi. Adăugaţi o legătură de pătrunjel proaspăt, tocat, cârnăciorii şi cartofii cu fasolea, amestecaţi şi puneţi compoziţia în boluri.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here