Reținut pentru furt

Un bărbat de 33 de ani, din comuna Vladimir, a fost reținut, vineri, sub acuzația de furt. Acesta este suspectat că ar fi comis infracțiunea pe 18 ianuarie, când Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de un tânăr de 26 de ani, angajat al unei societăți comerciale din oraș, cu privire la faptul că ”persoane necunoscute i-au sustras din autoturismul de serviciu, parcat pe raza localității, o sumă de bani provenită din încasări”.
”La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat că autoturismul se afla parcat cu portierele în poziția închis-descuiat, iar din autoturism o persoană necunoscută a sustras suma de 15.300 de lei, profitând de faptul că angajatul livra un colet şi lăsase uşile neasigurate.
La data de 11 mai, în urma activităților specifice desfășurate de polițiști, cu sprijinul de specialitate al lucrătorilor din cadrul Serviciului Operațiuni Speciale Gorj, a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din comuna Vladimir, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt, pentru care a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și arestare preventivă al IPJ Gorj”, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Gorj.
Sâmbătă, suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, procurorii dispunând măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 40 zile.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here