S-a aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea locuinţelor pentru tineri

Consilierii municipali au aprobat, în ultima şedinţă a Consiliului Local al municipiului Târgu-Jiu, hotărârea privind aprobarea documentaţiei în faza Studiu de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Construire locuinţe pentru tineri destinate închirierii, judeţul Gorj, municipiul Târgu-Jiu, zona Narciselor 3, etapa I, Aleea Nicolae Labiş, bloc 2 şi bloc 4”, soluţia 2. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 7.726.857 de lei.

Municipiul Târgu-Jiu, reşedinţă a judeţului Gorj, cu o populaţie de 82.504 locuitori potrivit recensământului din 2011, intenţionează atragerea tinerilor specialişti din diferite domenii prin asigurarea stabilităţii lor în municipiu şi, ca urmare a numărului mare de cereri de locuinţe, respectiv 2.588 de cereri, este necesară construirea a 40 unităţi locative cu una şi două camere în vederea închirierii, care să rezolve parţial situaţia locativă a acestora.
Obiectivul de investiţii constă în construirea a două blocuri de locuinţe, cu regim de înălţime propus S+P+3E, cu câte 20 de apartamente fiecare, în total 40 de apartamente, din care 24 cu o cameră cu suprafaţă utilă de 36,94 mp şi 36,14 mp şi 16 apartamente cu două camere cu o suprafaţă utilă de 57,15 mp.
Studiul de fezabilitate prezintă două soluţii în ceea ce priveşte asigurarea agentului termic şi a apei calde menajere, respectiv Soluţia 1 “prin montarea de Centrale termice murale în condensaţie, cu tiraj forţat, amplasate pe fiecare unitate locativă” şi Soluţia 2 “prin montarea a două centrale termice de scară, amplasate la subsolul fiecărei unitate locativă”.
Consilierii municipali au aprobat, în ultima şedinţă a Consiliului Local al municipiului Târgu-Jiu, hotărârea privind aprobarea documentaţiei în faza Studiu de Fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii “Construire locuinţe pentru tineri destinate închirierii, judeţul Gorj, municipiul Târgu-Jiu, zona Narciselor 3, etapa I, Aleea Nicolae Labiş, bloc 2 şi bloc 4”, soluţia 2. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 7.726.857 de lei.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here